Extra evenemang 8 juni

Torsdag 2023-06-08 19:00 Trappscenen Sara kulturhus.
Tommy Forsells kvintett och Elizabeth ”Liz” Lundberg

Liz kommer ni väl ihåg? Sångerska i Yngve Forsells orkester när bandet var som bäst. Fortfarande ett besök då och då i de gamla hemtrakterna och nu med ett kul projekt. Traditionella jazzlåtar men med svenska texter. Originalen är ju ofta bra låtar och med lite nytolkningar på svenska blir de inte sämre. Medmusikanter är Dick Grubbström – piano, Torsten Mårtensson – gitarr, Tommy Forsell – bas, Torsten Andersson – trummor, Jan-Erik ”Sunke” Sundkvist – saxofoner.

Eftersom denna scen på Sara är begränsad till 100 sittande erbjuder vi förköp. Biljetter finns på Visit Skellefteå eller på nätet. Överblivna biljetter säljs vid dörren. Pris 175.- för medlemmar 225 för icke medlemmar. Biljetter köper du via denna länk: TICKETMASTER

Visit Skellefteå säljer också biljetter över disk. Då tillkommer deras bokningsavgift.

Enklare förtäring går att köpa vid entrén och man sitter vid bord så det är tillåtet att skramla lite med kaffekoppen eller vinglaset för den som känner för det.

. Kategorier: Nyheter.