Om…

Melissa Aldana
Melissa Aldana

Jazzklubben Boston fick namnet efter den danslokal i Skellefteå där jazzen i mångt och mycket huserade på 50-talet. Den var belägen i korsningen Kanalgatan – Viktoriagatan. (Se bild nedan) I dag arbetar Jazzklubben med allt som befrämjar utbudet av jazzmusik i Skellefteå med omnejd. Det betyder att vi ordnar konserter och jazzkaféer och andra typer av evenemang som har med jazz och blues i sin vidaste bemärkelse att göra.

Det av Elmer Granlund en gång etablerade lördagskaféerna lever vidare, numera på restaurang Älvy. Finns på Campus Skellefteå med vacker utsikt över älven.

Vi försöker både att hitta speltillfällen till alla duktiga fritidsmusiker på hemmaplan och locka hit professionella musiker från när och fjärran. Vi söker naturligtvis samarbete med klubbarna i Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland.

Extra förmåner till ungdomar.
Gratis inträde på lördagskaféerna för studerande samt så bra rabatter på våra konserter som möjligt. Oftast noll kronor. Undantag kan vara föreställningar med platsbokning. Du måste på ett rimligt sätt kunna styrka att du är studerande och ung.

Besökande!
Medlem från annan jazzklubb har samma förmåner när det gäller inträde som våra egna medlemmar. Uppvisa bara medlemskort.

Uppdatera dig via mejl.
Alla medlemmar som meddelat sin mejladress får sedan ett mail varje gång hemsidan uppdateras.  Vi har väldigt många EJ FUNGERANDE mejladresser i vårt register. Det kan bero på att folk byter adress eller har skickat in en felaktig uppgift eller att vi stavat fel. Får du inga mejl fast du tycker du borde få det så hör av dig så sätter vi upp dig på listan på nytt!

Du kan också gilla oss på Facebook. Det är bästa sättet att få kontinuerlig information.

Se också under menyn Styrelsen och Spela hos oss.

Antagligen sista bilden på gamla Boston: