Lördag 2022-03-26 13:00 Bengan Jansson Extra kafé

Plats DFC

Kännetecknande för Bengans konserter är humor, ett närmast osannolikt musikaliskt kunnande och en nära kontakt med sin publik. Han rör sig lika lätt i jazz som folkmusik, visa och musik-komik. En och annan Alla Edwall låt/anekdot får ofta komma med upp på scenen.  De flesta av oss lärde nog känna Bengan på 90 talet efter mer än 100 timmar på SVT tillsammans med Östen med Resten. Sedan dess har han bland annat medverkat som körledare i Körslaget och Allsång på Skansen. Han har fått en Grammis i kategorin folkmusik, Monika Z priset och KaRAMELodiktstipendiet 2021.

Bengan Janson – Dragspel, Arne Eriksson – Kontrabas, Rickard Sandström – Gitarr

Biljett säljs vid dörren, medlem 125 ej medlem 175, skolungdom gratis.

Bengan med dragspelet i famn och en hel flock rävar bakom örat!
. Kategorier: Nyheter.