Frispelsavslutning på Coasters

Blev mycket lyckad.  Det var nog många som fick upp ögonen för den speciella blues som BottleneckJohn spelade. Att utan instrument och enbart med sång, a cappella, få en krogpublik att andäktigt lyssna på en låt, det är det inte många som lyckas med, men han klarade av det. Uppskattade inhopp av lokala musiker, Ubbe -ståbas, Peter -trummor och Johan -munspel förhöjde stämningen ytterligare.

Det bevisades än en gång att levande musik är det som gäller och det är inte antalet musiker på scen som räknas utan vilken utstrålning och karisma som artisten har. BottleneckJohn, fick massiva ovationer och publiken ville inte att han skulle sluta. Det stämmer verkligen som han säger på sin senaste cd, Northern heart, southern soul. Vi fick verkligen följa med på en resa till södern. BottleneckJohn är mycket välkommen tillbaka till staan.

BottleneckJohn på Coasters

/Veijo

. Kategorier: Nyheter.