Claes Janson och Jonas Knutsson SLUTSÅLT!

Torsdag 23 juli kl 14:00 och 16:00 (2 föreställningar)
OBS! Lokal blir Skelleftehamns Folkets hus på Berzeliusgatan

Claes in action

Medverkande musiker: Claes Janson – sång, Jonas Knutsson – sax, Hanz de Waard – bas, Jerker Johansson – trummor och Tommy Lakso – gitarr.

Att det blir två föreställningar beror naturligtvis på att eftersom publiken är begränsad till 50 personer så är det enda chansen om så många som möjligt skall få lyssna. Det finns nu bara biljetter kvar till föreställningen kl 14:00

Men maten då? Jo Kurjovikens Sjökrog finns kvar och har öppet. Besöker du konserten får du en rabattkupong som ger dig 15% rabatt på valfri mat så på så vis blir du inte snuvad på vare sig mat eller musik! (Rabatten gäller bara torsdag 23 juli)

Upplysningar: 070-318 83 18 eller mejl till jazz@akerstrom.nu