Julavslutning Lördag 2018-12-15 kl 13:00 DFC

Vår Julavslutning blir lite musikaliskt annorlunda i år men vi bjuder som vanligt på glögg och lite Julgodis. Musiken blir denna gång delad mellan två duos med lite olika inriktningar. Första halvlek kommer Simon & Samuel med sitt jul-program. Simon Löfstedt – gitarr och Samuel Muntlin – saxofoner. Många av er har säkert hört denna duo redan men de tål att upprepas. Brukar vara roliga arrangemang på traditionella jullåtar framförda mycket professionellt. Finns det kvar några ex av deras Jul-skiva finns den säkert med i bagaget.  Båda killarna jobbar som frilansande musiker med allehanda uppdrag runt om i Sverige. Andra halvlek bjuder mezzosopranen Therése Thylin Lindmark på lite klassisk musik ackompanjerad av Olaf Schneider.  Det kan nog insmyga sig en och annan jullåt i sammanhanget och kanske också någon med lite stänk av jazz. Man vet aldrig. Therése bor numera i Oslo men är uppväxt i Kusmark vilket gör att vi har norrlandsanknytning för alla musiker denna dag. Therése har studerat klassisk sång och opera vid Oslo National Academy of the Arts. Olaf har sitt ursprung i Tyskland där han arbetat som pianist men numera bor han i Skelleftehamn och ägnar sig åt vinterbad, övernattningar i iglo och att paddla havskajak (om inte isen är för tjock!)