Lördag 2018-09-22 kl 13:00 DFC. Sigrid Svahn & The Travelling Men

Lördag 2018-09-22 kl 13:00 DFC. Sigrid Svahn & The Travelling Men

Tommy Lakso gitarrer, Jenny Berglund sång, Ulf “Flu” Jonsson dragspel, eller “magorgel” som en del säger. Andra kalla instrumentet för “skrynkel” och det fungerar ju också. Ulf har trakterat “Skrynkel” ihop med JP Nyström ett antal år.  Denna trio med sin lite udda men kul sättning, spelar jazz med inslag av lite polska, Brahms och Marlene Dietrich. Omväxling förnöjer.

Exempel: https://www.youtube.com/watch?v=ctRSN3eorN4&feature=share

OBS! Du kan besöka detta jazzkafé alldeles gratis  genom att boka biljett till morgondagens konsert med Edda Magnason. Det kan du göra direkt i kassan om du vill. Har du redan en bokad biljett visar du bara upp den så blir dagens kafé billigt för dig.

Söndag 2018-09-23 kl 19:00 Nordanåteatern. Edda Magnason och Norrbotten Big Band

Edda Magnason

För några år sedan slog Edda Magnason igenom stort som en porträttlik Monica Zetterlund i långfilmen Monica Z, prisades med en Guldbagge och fick beröm för sitt sätt att sjunga och tolka legendens musik. Att hon gett ut flera (hyllade!) album med egenkomponerad musik är kanske inte lika känt. Norrbotten Big Band har turnerat med med Edda och spelat hennes musik både i Norrbotten och på Västkusten. Båda succéturnéer! Nu gör de om det i Västerbotten och Västernorrland!

Norrbotten Big Band

 

Biljetter 150.- för medlemmar, 200.- övriga. Skellefteå Turistcenter 0910 – 45 25 15 eller på Tickster (Förköpsavgift kan förekomma).
Länk till Tickster –> Köp biljett här

OBS! En förbokad biljett till denna konsert gäller även som entré till vårt jazzkafé Lördag 2018-09-22.