En extra (vår-)konsert!

Vi har nöjet att meddela att vi har ett extra evenemang innan vårterminen helt avslutas. Vi vill hälsa våren välkommen med lite soulmusik av det svängigare slaget. Det blir i Skelleftehamns eget kulturhus, Folkets Hus, biosalongen. Ett spelställe som fungerar väldigt bra med fin akustik, bekväma sittplatser för publiken och med kulturtraditioner sedan tidigt nittonhundratal. Gott om (gratis) parkering och bussförbindelse från Centrum. Tidtabell hittar du –> HÄR

Foto: Nathalie Ulinder Cuti

Tid: Lördag 2024-05-18 kl 19:00

Artister: Aron Lindberg orkester featuring Cimberly Wanyonyi. Piano, bas, trummor, gitarr och trakteras av Aron Lindberg, Amos Jakobsson, Evan Wallström, William Simu och blåsmusiker är Petri Kivimäki, Levi Jonsson och Johannes Svedberg. Soul av det svängigaste slaget utlovas. Sångsolist är Cimberly Wanyonyi,  vinnare av 2023 års upplaga av TV-programmet Idol

Biljetter: Visit Skellefteå eller direkt på nätet via denna länk –> Ticketmaster

Foto: Nathalie Ulinder Cuti


Medlem i Boston 230.- övriga 290.- ungdom och ledsagare 50.- Ev. förköpsavgift kan förekomma.
Ev. överblivna biljetter säljs vid dörren en timme innan konsert.
Upplysningar: Mats Åkerström 070-318 83 18 eller (helst) mail mats@akerstrom.nu

Ett projekt i samarbete med Svensk Jazz, ABF 0ch AC-Live