Program sommar 2020

Trots besvärliga omständigheter för både arrangörer, publik och musiker kommer vi att försöka med några dagar med sommarmusik. Vi följer strikt myndigheternas bestämmelser. Vi kan inte ha större publik än 50 personer därför har vi förköp på alla föreställningar. Du KAN naturligtvis chansa och gå dit utan förköp men risken är att du blir avvisad om det är fullt.

Platsen blir utomhus på Kurjovikens Sjökrog
Brädgårdsvägen 2 Skelleftehamn
Din förköpta biljett innebär samtidigt bordsbokning så du behöver inte kontakta restaurangen om det. Men har du frågor om menyer eller annat så är telefonen 073-635 68 77 Länk till hemsida –> HÄR Köket är naturligtvis öppet så någonting gott kan du få tag på.

Förköp kan göras på Tickster, på Skellefteå Turisbyrå
(eller via mejl till jazz@akerstrom.nu
Blir du tveksam kan du ringa 070-318 83 18)
Dåligt väder kan ju inträffa (fast sällan) och då ställer vi in. Förköpta biljetter återbetalas i så fall. Beslut om inställd konsert tas senast kl 11 samma dag. Undantag: Föreställningen 23 juli med Claes Jansson och Jonas Knutsson flyttas till Skelleftehamns Folkets Hus i händelse av dåligt väder.

I övrigt följer vi som sagt Folkhälsomyndighetens anvisningar och ber alla att försöka hjälpa till med det. Att hålla avstånd och följa publikvärdarnas anvisningar!


Söndag 12 juli kl 15:00. Kollage Jazz
En trevlig samling musiker med kärnan från Åsele och Lycksele. Bandet har spelat på Umeå Jazzfestival, Hölmö Jazzen och en hel del i Västerbottens Inland. Spelar jazz, standards, visor.
Eva Lycksell – Sång, Petri Kivimäki – sax, Olle Berggren – piano, Erik Genberg – bas, Tomas Lönnberg -trummor.
Köp biljett –> HÄR
(60.- medlem och ungdom, övriga 90.- förköpsavgift kan förekomma)


Torsdag 23 juli kl 14:00 och 16:00 Claes Jansson och Jonas Knutsson
OBS! Två föreställningar!

Claes in action

Medverkande musiker: Claes Janson – sång, Jonas Knutsson – sax, Hanz de Waard – bas, Jerker Johansson – trummor och Tommy Lakso – gitarr.
Köp biljett –> HÄR
(125.- medlem och ungdom, övriga 175.- förköpsavgift kan förekomma)

Att det blir två föreställningar beror naturligtvis på att eftersom publiken är begränsad till 50 personer så är det enda chansen om så många som möjligt skall få lyssna.


Torsdag 30 juli kl 15:00 Lage Johansson kvartett och Susanne Nordin
Lage Johansson – saxar, Torsten Andersson – trummor, Magnus Bergner – bas, Tor Holmström – piano och Susanne Nordin sjunger.
Ett pålitligt gäng som vi hört på hemmaplan tidigare
Köp biljett –> HÄR
(60.- medlem och ungdom, övriga 90.- förköpsavgift kan förekomma)


Söndag 9 aug kl 15:00 en Jazzkvartett
Kvartetten som just nu inte har något namn består av Benjamin Löfgren – trumpet, Pontus Fällman – gitarr, Anders Löfgren – kontrabas och Alfred Hellström – trummor
(Misstänkt likt orkestern från Jazz i kohagen om ni kommer ihåg den)
Köp biljett –> HÄR
(60.- medlem och ungdom, övriga 90.- förköpsavgift kan förekomma)


Torsdag 13 aug kl 19:00 Mona and the Icebreakers (OBS Tiden!)
Helt plötsligt kändes det som att det var dags för ett regelrätt bluesband. Mona Lindberg – sång, Hans Nyström – bas, Nicklas Brännberg – trummor, Fredrik Frode – Westerlund gitarr, Fredrik Marklund – keyboard
Detta arrangeras inte av Jazzklubben Boston utan av Kurjovikens Sjökrog. Inget förköp men du bör boka bord. Det gör du på telefon: 073-635 68 77


Söndag 16 aug kl 15:00 Limited ett popcoverband
 En sextett med skellefteåbaserade kompisar som gått musikgymnasium och sedan spridit ut sig på olika folkhögskolor eller andra utbildningar, för att på somrarna samlas och spela hemma i stan!
Det finns en fin demo, klicka –> HÄR

Elin Lycksell – Sång, Benjamin Löfgren – trumpet, David Wiklund – Gitarr, Alexander Staflund – Piano, Erik Sundin – Bas, Samuel Löfgren – trumma
Köp din biljett –> HÄR
(60.- medlem och ungdom, övriga 90.- förköpsavgift kan förekomma)