Fredag 2021-12-03 kl 19:00 – Julstök med Filip & Emil

Plats: Din Fest Campus

Det blir alltså en kvällsaktivitet med möjlighet till mat. Kl 19:00 startar musiken. Redan 17:30 kan man bli insläppt om man vill ta en matbit. En buffé med lax och kyckling och vad som krävs som tillbehör i form av sallader, potatis, olika såser och röror och kanske någon insmugglad sak av julkaraktär. Och fullständiga rättigheter har vi också!

Priserna blir 350.- inklusive mat för medlemmar, 375.- för övriga. Hoppar man över maten blir det 125.- för medlemmar och 150.- för övriga. Vi kommer att sälja biljetter vid dörren men vill man vara säker så är det förköp som gäller speciellt om man vill ha mat. Skellefteå Turistcenter tel 0910-45 25 15 eller på Ticketmaster. (Förköpsavgift kan tillkomma.)

Tillägg 1: Du kan också boka matplats genom att mejla mats@akerstrom.nu och sedan betala vid dörren. Ange antal personer!

Tillägg 2: OBS! Enligt de senaste reglerna från folkhälsomyndigheten krävs vaccinationsbevis. Beslutet undantar personer under 18 år och personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot Covid-19. Ett sätt att skaffa sig detta intyg är att besöka covidbevis.se

Filip Jers & Emil Ernebro är en dynamisk duo av det virtuosa slaget med munspel och gitarr som huvudingredienser. Det finns många fina exempel på deras musik på Youtube, ett exempel –> Här

Emil och Filip

. Kategorier: Nyheter.