Torsdag 2021-11-11 kl 19:00 Stockholm Jazz Orcestra

Plats: Sara Kulturhus Scen 4
Entré: 160/200 Förköp på Skellefteå Turistcenter tel 0910-45 25 15 eller på –> Ticketmaster

Stockholm Jazz Orchestra (SJO) bildades 1984 av trumpetaren Fredrik Norén som också har administrerat, hållit ihop och lanserat bandet. Ett storband med den klassiska sättningen dvs 5 saxar, 4 tromboner, 4 trumpeter + komp. SJO har utöver spelningar i Sverige besökt USA, Mexiko, Argentina, Sydafrika, Uruguay och flera europeiska länder. På denna turné följer Krister Andersson med som inbjuden solist och Göran Strandberg som skrivit musiken sitter vid pianot.
Musiker: Fredrik Norén, Karl Olandersson, Nils Jansson, Magnus Broo, trumpeter. Bertil Strandberg, Lisa Bodelius, Hannes Junestav, Anders Wiborg, tromboner. Johan Hörlén, Sebastian Jonsson, Krister Andersson, Robert Nordmark, Fredrik Lindborg, saxar. Adam Ross, trumset. Martin Sjöstedt, kontrabas. Göran Strandberg, piano komp/arr.