Tisdag 2021-09-28 kl 19:00 Ale Möller och Norrbotten Big Band / SLUTSÅLT

Tisdag 2021-09-28 kl 19:00 Ale Möller och Norrbotten Big Band
Plats: Sara Kulturhus scen 2
Entré: 285/350 Förköp på Skellefteå Turistcenter tel 0910-45 25 15
Det är ett understatement att påstå att folkmusikern och multiinstrumentalisten Ale Möller är en unik och inspirerande profil i svenskt musikliv. Nu är det hög tid för honom att framträda med Norrbotten Big Band! Med sig in i samarbetet med bandet tar Ale Möller, som en gång startade sin musikaliska bana som jazztrumpetare hemma i Skåne, musik arrangerad av Hans Ek. Hans som genom sina symfoniska projekt med bl. a musik av KraftwerkDavid BowieBjörkAne BrunLaleh och Veronica Maggio, lyft fram en ny repertoar på landets konserthusscener. Och inte nog med det. Med sig på scen har Ale både Rafael Sida, hyllad för sina latinska rytmer på alla möjliga slagverk. Det blir ett efterlängtad musikaliskt möte och en turné där bokstavligen allt kan hända!

Ändring i programmet: Mats Öberg följer inte med på den här turnén som tidigare annonserats!

Konserten ges i samarbete med Norrlandsoperan