Lördag 2021-09-18 kl 14:00 Champian Fulton Scandinavian Trio

Plats: SARA Kulturhus Scen 2
Entré: 285/350 Förköp på Skellefteå Turistcenter tel 0910-45 25 15 eller på –> Ticketmaster

Champian Fulton är en amerikansk jazzpianist och sångerska. I trion ingår Hans Backenroth (S) kontrabas, Kristian Leth (DK) trummor. Champian har hela världen som arbetsfält. Hon är uppväxt med jazzmusiken i hemmet och spelade med eget band på Clark Terrys 70-årsdag när hon själv var 10. Det skall krökas i tid brukar man säga. Vill du veta mer om henne finns hennes hemsida –> HÄR Just det här bandet har dessutom nyligen spelat in en skiva. Den släpps i första hand i Japan men det är ju ännu bättre live här hos oss!

Champian’s swinging style and charismatic performances have made her a guardian of the legacy of Jazz