Våren 2021

Tills vidare ligger vi ganska lågt. Men lite funderar vi så klart på vad som ligger framför oss.

VÅREN 2021
Årsmöte? Vi väntar och ser om det skulle kunna gå att genomföra under april/maj kanske. Det kan bli digitalt. Vi hör av oss.

Medlemsavgiften? Vi kommer så småningom att skicka ut avier för betalning av medlemsavgiften. Enligt stadgarna bestäms årsavgiften på föregående års årsmöte och det gör att vi inte kan ändra medlemsavgiften storlek vilket egentligen kanske vore motiverat då vi inte kan köra så många föreställningar som vi brukar. Däremot kan vi ge ytterligare rabatter så vi tänker oss minst 2 gratiskonserter för medlemmar. Man kommer själv att få välja vilka.

Program under våren:
Mars: Kanske har vi besök av Norrbotten Big Band, Stockholm Jazz Orcestra och (utgick!) Men kanske kommer Karin Hammar tillsammans med munspelsvirtuosen Olivier Ker Ourio. (En av Frankrikes mest eftertraktade jazzsolister och bandledare)
Maj: Kanske Stockholm Swing All Stars

HÖSTEN 2021
Det enda vi med bestämdhet vet är att kultbandet Yellowjackets kommer. Den amerikanska jazzfusion-kvartetten bildades under sent 70-tal, men då med gitarristen Robben Ford som frontfigur.  1981 släpptes första albumet och nu består de av Russell Ferrante, Bob Mintzer, Will Kennedy och Dane Alerson. I jazzgenren räknas de som ett av de mest inflytelserika banden, och under sin 43 år långa karriär har de släppt 25 album – och varit nominerade till en Grammy 17 gånger. Två gånger har de också vunnit. 
Provlyssna: –> HÄR