Senaste nytt. Höstens program och information om Corona.

Trots Corona planerar vi att genomföra ett höstprogram.

Programmet hittar du –> HÄR

Coronainformation
Vi följer myndigheternas riktlinjer och i alla lokaler garderar vi oss med stipulerat avstånd mellan sittplatser osv. Det är inte tillåtet att flytta om platser eller bord, även om ni är ett sällskap som känner varandra.

Gratis (hand-) sprit finns tillgängligt.

Det ankommer också på dig som besökare att hjälpa till. Ingen trängsel i entré och garderober.

Tills vidare måste vi ha förköp på biljetterna. Annars blir det svårt att veta hur många som kommer. From 8 september gäller inte gränsen om 50 personer längre så vi har utökat antalet biljetter, men vi fortsätter med förköp i alla fall.

Du kan naturligtvis chansa och bara dyka upp utan förbokning men risken är ju att du blir utan plats. Ring i så fall först och kolla läget: 070-318 83 18