Vad händer sedan?

Ja vårterminen blev ju inte riktigt som vi tänkt oss. Men det är bara att bita i det sura äpplet.

Vi har redan nu planerat lite sommarjazz företrädesvis i Juli och augusti. Om allt går som planerat får vi besök av Claes Jansson med kamrater, ett gäng ungdomsband med musiker som är lediga från sina högskolestudier och ett och annat lokalt beprövat band. Var och exakt när återkommer vi om.

Höstprogrammet bjuder också på en del gobitar. Vi kommer att starta terminen redan 10 september med Frida Öhrn (Känd från TV) & The Blue Sounds.

Lite senare kommer Norrbotten Big Band med musikalsångaren Erik Gullbrandsson som hyllar Stephen Sondheim. Mannen som skrev bl.a texterna till West Side Story.  Bland hans verk återfinns klassiker som Sweeney Todd, Into the Woods och A little night music. Den sista innehåller bland annat världshiten Send in the clowns.

Vi har också lyckats boka Stockholm Voices, sånggruppen som besökt oss för några år sedan, gruppen Walk Tall med Per ”Ruskträsk” Johansson,  altsax, Karl Olandersson,  trumpet (alt Tobias Wiklund trumpet/kornett) Leo Lindberg,  piano, rhodes, orgel Moussa Fadera, trummor och Martin Sjöstedt, bas och kapellmästare.

Stockholm Swing All Stars som skulle besökt oss under våren kommer i februari 2021 i stället.

Så ni ser! Det finns hopp. Bara det här viruset ger upp så blir det en fin sommar och en bra höst.

Vi återkommer när biljetter börjar säljas.

Till dess, sköt om er!