Lö 2019-11-16 Flodström/Lindberg Kvintett DFC 13:00

…Det började som en dröm om ett hus och dess möjligheter, och utmynnade i en tvådagars musikfestival i kustbyn Furuögrunds gamla skolbyggnad i juli 2019. På Old School Music festival bestod programmet av både kammarmusik och jazz. Jazzkonserten körde lapp på luckan och nu finns möjlighet att lyssna på kvintetten en gång till. Jazzgruppen består av musiker med anknytning till Västerbotten och sattes ihop särskilt för sommarkonserten, men många av musikerna har spelat tillsammans i andra konstellationer tidigare. 

Evelina Flodström (sång), Janne Lindberg (saxofoner), Daniel Lundström (piano), Mikke Johansson (kontrabas) och Peter Melender (trummor).

Ni tas med på en resa med svängiga  jazzstandards från The American Songbook, blandat med Svenska klassiker, bl.a. Monica Zetterlund, Beppe Wolgers osv.