Höstprogrammet är nu här.

1:a konsert för året blir med besök från USA. I vanlig ordning är den första konserten gratis för våra medlemmar. Hela programmet hittar du –> HÄR

Lö 2019-09-28 Jazzkonsert Helen Sung Quintet
Nordanåteatern kl 14:00 (OBS! TIden)

Vid vår första konsert: ingen entré för medlemmar eller ungdomar, övriga 150.-

Denna internationella jazzgrupp från New York leds av pianisten Helen Sung, som själv skrivit och arrangerat musiken. Hon lyfter bland annat fram en av vår tids mest omtalade och etablerade jazztrumpetare, Ingrid Jensen, som solist. Innan Helen Sung upptäckte jazzen var hon en prisbelönad klassisk pianist. Sung har tidigare arbetat med artister som Ron Carter och Wayne Shorter och idag är hon en stigande stjärna på den internationella jazzscenen. Precis som hennes senaste album, Anthem For A New Day, kommer publiken få en medryckande intensiv upplevelse där hennes genrebakgrunder mixas.
Helen Sung – piano, Ingrid Jensen – trumpet, Josh Ginsburg – kontrabas, John Ellis – saxofon, Terreon Gully – trummor.
Lyssna: https://www.youtube.com/watch?v=hRbxbVAbVo8 (Solo)

I samarbete med Musik i Västernorrland.