Lördag 2018-09-15 kl 13:00 Älvy / DFC. Tribute to The Great Kai & J.J.

 Lars Ullberg, kommer från Piteå och studerar trombon på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Tillsammans med kollegan Hannes Falk Junestav har han satt ihop ett tributeband till The Great Kai & J.J., som var en jazzgrupp inom genren swing på 50- och 60-talet med trombonisterna Kai Winding och Jay Jay Johnson som frontmän. Det blir både deras arrangemang samt egna kompositioner i samma anda. 

Lars Ullberg – Trombon
Hannes Falk Junestav – Trombon
Britta Virves – Piano
Johan Tengholm – Kontrabas
Magnus Jonasson – Trummor

Ja så var det det här med entré. 0.- för medlemmar i jazzklubben detta första jazzkafé för hösten. 150.- för övriga. OBS! Det går naturligtvis att lösa medlemskap för resten av hösten direkt i kassan. Det kostar 150.- och då går du naturligtvis in gratis i dag och sedan för futtiga 100.- på alla våra jazzkaféer.

OBS! Restaurangen jobbar numera kontantfritt så det är kort eller swish som gäller för att betala fikat!