Jazzresa i USA!

Hej Jazzvänner! Här kommer ett förslag från vår medlem Tomas Lundström:
Jag(Tomas) och min fru Christina gjorde en fantastisk musikresa genom amerikanska  södern  våren 2015. Nu tänkte vi försöka göra om den resan  hösten 2018 avresa 26/9 till Nashville . Hemresa 14/10 från New Orleans. Finns 8 platser kvar av totalt 12st och vi skulle gärna vilja ha med några fler Skelleftebor.

Bifogar programmet för 2017 blir i stort sett detsamma 2018. Hotell, biljetter till museum och konserter  samt mat enligt bifogat program från researrangören ingår. En fantastisk musikkulturupplevelse. Klicka här–> Musikens USA 2017

Kontakta mig om intresse finns (först till kvarn) eftersom flyg, hotell och konsertbiljetter måste bokas rätt långt i förväg.”

Med vänlig hälsning
Tomas Lundström

070-6758138
E-mail: tl.anl@punkt.se