Fredag 7 april 18:00 Älvy. Våravslutning “Dear Ella”

Vivian Buczek

Säsongsavslutning.

För de som så önskar äter vi en vårmiddag kl 18:00. C:a 19:00 får vi så lyssna till Vivian Buczeks hyllning till Ella Fitzgerald under rubriken “Dear Ella”. Medmusikanter är Martin Sjöstedt – piano, Niklas Fernqvist – bas, Johan Löfcrantz Ramsey – trummor.

Missa inte Vivians hyllning till sin och många andras idol, Ella Fitzgerald. En stor sångerska hyllas av en stor sångerska!

OBS! Förköp gäller för middag.  Meny: Örtbakad lax m. Skagensås & potatis. Kryddmantlad fläskkotlett m. pepparsås & klyftpotatis. Salladsbuffé, Smör & bröd, Kaffe. Trots vad vi tidigare annonserat finns fortfarande möjlighet att boka in sig på middagen.
Vill man bara lyssna löser man entré vid dörren. (Baren är öppen hela kvällen)


Pris för att bara lyssna blir priset 100.- resp. 150.- och behöver ej förbokas.

Pris middag: 170.-